İSTANBUL / ESENLER - İbrahim Turhan Anadolu Lisesi

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA "DEYİMLER/ATASÖZLERİ RESİMLEME" ETKİNLİKLERİ ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDA SEVİLEREK YAPILDI. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri Atakan ÖZTÜRK ve Yusuf KARLI koordinatörlüğünde 12. sınıf öğrencilerimiz İbn Haldun Üniversitesi gezisine katıldılar.

VELİ AKADEMİLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Ara

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM YÖNETMELİĞİNDE NAKİL, KAYIT, DEVAMSIZLIK, LİSELERDE SINIF TEKRARI VE AÇIKÖĞRETİME GEÇİŞLERDE DEĞİŞİKLİKLER OLMUŞTUR.

YÖNETMELİK İÇİN ; resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/09/20230908-2.htm

Haz

Etwinning projemiz olan TECHNOTEENS THROUGH CULTURE isimli projemizin öğrenci ve öğretmenlerimize kazanımları makalemiz EKTEDİR.

The inputs and outputs for our teachers and students article which is about our eTwinning project named as TECHNOTEENS THROUGH CULTURE is ATTACHED.

Mrt

Eğitim danışmanı Mustafa Polat, okulumuz öğrencilerine eğitimde profesyonel çözümlere ilişkin seminer verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Esenler İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlilerince okulumuz öğretmen ve öğrencilerine 05.03.2020 Perşembe günü "Bilinçli İlaç Kullanımı" ve "Organ Bağışının Önemi" konulu seminerler verildi.

Ekm

11-D sınıfından Ezgi KIZANLIK, değerli yazar Sevim AK ve Behiç AK´ın ev kütüphanesinde, Sırlar Yolu ve Ayasofya konuştu kitaplarının yazarı ve Yazı Evi eğitmeni Füsun ÇETİNEL, kitaplarından yola çıkarak öykülemenin ipuçları, karakter yaratmak konularında interaktif bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Eyl

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Veli ve Okul Aile Birliği toplantıları 24 Eylül 2016 Cumartesi günü 11:00 - 15:00 saatlerinde Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantılarda;

9. sınıf velileri için oryantosyan,
        12. sınıf velileri için üniversiteye hazırlık  ve
        Tüm okul velileri ve öğretmenleri için Okul Aile Birliği seçimleri gerçekleştirildi.

Eyl

İbrahim Turhan Anadolu Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavları Takvimi haberin ekinde yer almaktadır. Bütün ilgili öğrencilerimize duyurulur.

Haz

İstanbul Gelişim Üniversitesinde yapılan 9. Akıl Oyunları yarışmasına İbrahim Turhan Anadolu Lisesi olarak katıldık.