T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENLER - İbrahim Turhan Anadolu Lisesi

SPORTİF FAALİYETLERDE BAŞARILARLA DOLU BİR YIL

Sportif faaliyetlere verdiği önemle ilçe sporunda en güçlü isim olan okulumuz geçmiş yıllardan gelen başarı geleneğini yeni eğitim öğretim yılında da her branşta coskuyla sürdürmektedir. 

Geçen yıl elde ettiği İstanbul 5.liği ile Bursa'da düzenlenen Türkiye Basketbol Şampiyonasına katılan kız basketbol takımımız bu başarının tesadüfi olmadığını ispatlarcasına sürdürdüğü performansıyla son 3 yılda üst üste üç kez ilçe şampiyonluğuna ulaştı ve bu alanda kupalara ambargo koydu. Bu yıl ilçemiz Mehmet Öcalan Spor Kompleksinde düzenlenen turnuvada takımımız tüm maçlarını kazanarak -namağlup- şampiyonluk ipini göğüsledi. 

Kızlarımız bu başarıyla tarih yazarken Erkek Basketbol takımımızda kıran kırana geçen ilçe basketbol turnuvası finalinde uzatmaya giden maçta rakibine son saniylerde yediği basketle 65-62 yenilerek kupada 2. oldu. 

Bu başarılarda azim ve hırslarıyla; sahada mücadele ve centilmenlikleriyle unutulmaz performanslar sergileyen ve bu başarıların mimarı olan tüm okul sporcularımıza ve onlara antrenörlük yapan Beden Eğitimi öğretmenlerimiz ERCAN KAHRAMAN ve HÜSEYİN GÜNDÜZAY'a İbrahim Turhan Anadolu Lisesi ailesi olarak teşekkür ederiz.

Bu tarz organizasyonlarla ilçemizde sporun yayılması ve gençler arasında doğru bir etkileşimin kurulmasında katkısı olan tüm kurum ve kişilere teşekkür ederiz.

29-02-202429-02-202429-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 18:50 - Görüntülenme: 101
  Beğen | 0  kişi beğendi